Rivercafe.se

Företagsarrangemang

River Café är en unik attraktion i Göteborgs restaurangvärld. Med sin unika och flexibla arkitektur, erbjuder River Café många möjligheter till alla typer av arrangemang.

 

River Café har erfarenhet av många olika event vilket gör att de kan fungera som rådgivare och inspiratörer i planeringen. Låt festen, middagen eller konferensen bli något utöver det vanliga.

 

Vill du gå på en visning av lokalerna så kan vi rekommendera att ni kontaktar River Café och deras trevliga personal. 

Matsalen en trappa upp

Här erbjuds ni en fantastisk panoramautsikt över Göteborgs hamn & stad. Matsalen går att boka för slutna sällskap med minimum 80 personer upp till 180 personer.

 

I lokalen finner ni ett öppet kök, bar och plats för band om så önskas, vår & sommartid kan ni njuta av en välkomstdrink på den härliga terrassen.

 

Det finns både möjlighet till sittning med runda bord upp till 130 personer & långbord till större grupper. Borden dukas med linnedukar & servetter samt blomsterarrangemang.

Chambre Séparée

Denna matsal passar utmärkt för mindre separata middagar från 8-16 personer, här kan man i lugn & ro njuta av god mat och se ut över Älvsborgsbron. 

Matsal entréplan

Här passar det bra om man är ett sällskap från 30-60 personer, även här erbjuds man utsikt över hamn & stad i anslutning till denna lokal finner ni bar & en härlig loungeavdelning och dansgolv om så önskas.

Inglasad veranda

Här kan man sitta om man är ett sällskap om 40-50 personer, lokalen är formad som ett L och man har vågorna guppande under bryggan och med fri sikt över hamninloppet.

 

Sommartid om vädret tillåter öppnas glasdörrarna upp och vips är man under bar himmel men med skydd mot solens alla starkaste strålar.

Vår & sommartält

Beläget allra längst ut på piren finner ni vårt 170 kvm stora tält på ett 600 kvm stort trädäck, med plats för 70-200 sittande gäster och upp till 700 personer för mingel. Här erbjuder River Café deras populära grillkoncept men även inspirationsbufféer av olika slag.

Underhållning & dans

Vill man dans eller underhållning finns det givetvis möjlighet till det, River Café har ett unikt samarbetar med Galaentertainments som tillsammans med River Cafés festkoordinator skräddarsyr ett program efter era önskemål:

www.galaentertainment.se 

 

Inbjudningar, roliga vinetiketter med företagslogga eller dyl, placeringskort & festhäften samt kaffemuggar med tryck kan ni köpa till er konferens.