Rivercafe.se

Festvåning

River Café är en unik attraktion i Göteborgs restaurangvärld.

 

Med sin unika och flexibla arkitektur, erbjuder River Café många möjligheter till alla typer av arrangemang.

 

River Cafés erfarenhet av många olika event gör att de kan fungera som rådgivare och inspiratörer i planeringen.

 

Låt festen, middagen eller konferensen bli något utöver det vanliga.

 

Önskar ni en visning så rekommenderar vi att ni kontaktar River Café så hjälper deras trevliga personal er att boka tid för personligt möte & visning av lokaler 

Matsalen en trappa upp

Här erbjuds ni en fantastisk panoramautsikt över Göteborgs hamn & stad. Matsalen går att boka för slutna sällskap med minimum 80 personer upp till 180 personer.


I lokalen finner ni ett öppet kök, bar och plats för band om så önskas, vår & sommartid kan ni njuta av en välkomstdrink på terrassen. Har passar både sittning vid runda bord upp till 150 personer & långbord till större grupper. Borden dukas med linnedukar & servetter samt blomsterarrangemang

Chambre separée

Denna matsal passar utmärkt för mindre bröllopsmiddagar från 8-16 personer, här kan man i lugn & ro njuta av god mat  & fantastisk utsikt över Älvsborgsbron

Matsalen entréplan

Här passar det bra om man är ett sällskap från 30-60 personer, även här erbjuds man utsikt över hamn & stad i anslutning till denna lokal finner ni bar & en härlig loungeavdelning som kan riggas om till dansgolv om så önskas.

Sommartält

Beläget allra längst ut på piren finner ni vårt 170 kvm stora tält på ett 600 kvm stort trädäck, med plats för 70-200 sittande gäster och upp till 700 personer för mingel.

 

Här erbjuder River Café deras populära grillkoncept men även inspirationsbufféer av olika slag.

Dans & underhållning

Vill man ha dans & underhållning finns det möjlighet till det, River Café samarbetar med ett flertal eventbolag som gärna skräddarsyr ett program efter era önskemål.

Vill man, går det givetvis bra ordna detta själv. Varmt Välkommen att boka ett möte för personlig visning av våra fantastiska lokaler, på vattnet fast mitt i stan !

 

Önskar ni ha olika profilprodukter med logga på exempelvis egna kaffemuggar med tryck eller kanske andra produkter att ge till deltagarna i konferensen.