Rivercafe.se

Bröllop

Det som är livets viktigaste dag för många kräver en speciell inramning.

Närheten till vattnet och de många möjligheterna River Café kan erbjuda gör det till en mycket uppskattad plats för bröllopsfesten. 

 

När man ska planera ett bröllop är det alltid bra att minst en gång träffa de som ni ska hyra lokalen av för att se så att de är med på allt ni önskar. Ni kan gå igenom meny, dukning, dekorationer samt plan för kvällen.

Matsalen en trappa upp

Denna fantastiska lokal med utsikt över hela Göteborgs hamninlopp passar utmärkt för sällskap från 80 personer. Här blir det fint med runda bord som dukas med linnedukar & servetter samt blomsterarrangemang efter era önskemål. Här finns plats för bar, dansgolv, orkester, dj presentbord mm.

Chambre separée

Denna matsal passar utmärkt för mindre bröllopsmiddagar från 8-16 personer, här kan man i lugn & ro njuta av god mat  & fantastisk utsikt över Älvsborgsbron

Lilla Matsalen

Här passar det bra om man är ett sällskap från 40-70 personer, även här erbjuds man utsikt över älven och tillgång till bar & dansgolv, man kan även avnjuta bröllopstårta & kaffe i vår härliga lounge avdelning

Inglasad veranda

Här kan man sitta om man är ett sällskap upp till 50 personer, lokalen är formad som ett L och känslan är nästan som att man sitter ute.

 

Under bryggan guppar vågorna & hela hamnens båtliv finns utanför. Om vädret tillåter slås glasdörrarna upp & vips är man under bar himmel!

Dans & underhållning

Vill man ha dans & underhållning finns det möjlighet till det, River Café samarbetar med ett flertal eventbolag som gärna skräddarsyr ett program efter era önskemål.

 

Vill man, går det givetvis bra ordna detta själv. Varmt Välkommen att boka ett möte för personlig visning av våra fantastiska lokaler, på vattnet fast mitt i stan !